« Takaisin

Opiskelijan ohje: Kirjautuminen Moodleen ja kurssialueen hakeminen

Näin kirjaudut Moodleen, haet kurssialueen ja rekisteröidyt sille opiskelijaksi:

  1. Kirjaudu Moodleen Oamkin käyttäjätunnuksella ja sen salasanalla osoitteessa https://moodle.oamk.fi
    • Jos kirjautuminen ei onnistu, niin tarkista, että käyttäjätunnuksesi on oikein. Oamkilaiset kirjautuvat Moodleen 8-merkkisellä käyttäjätunnuksellaan. Tarvittaessa, lue Oletko unohtanut salasanasi? (Oamkin tunnus) -ohje.
    • Jos et ole oamkilainen, vaan sinulle on luotu erillinen tunnus Oamkin Moodleen, silloin tunnuksesi on se sähköpostiosoitteesi, jonka olet Oamkille ilmoittanut. Tässä tapauksessa, saat uuden salasanan unohtuneen tilalle Moodlen kautta. Näet tarvitsemasi linkin siinä yhteydessä, jos annat väärän salasanan: seuraa linkkiä ja anna sähköpostiosoitteesi, jolloin saat uuden salasanan sähköpostiisi. Tarvittaessa voit myös tehdä tukipyynnön.
  2. Pääset selaamaan Moodlessa olevia kurssialueita klikkaamalla Selaa kaikkia kursseja / Browse all courses -linkkiä.
  3. Selausnäkymän haku on kätevin tapa etsiä haluamasi kurssialue. Voit käyttää haussa esim. opintojakson koodia tai opintojakson nimeä tai sen osaa.
  4. Joillekin kurssialueille pääset liittymään suoraan. Monille kursseille pääsee kuitenkin liittymään vain kurssiavaimella, jonka saat opettajaltasi.
  5. Voit käyttää Moodlea myös mobiililaitteissa, joko mobiiliselaimella tai mobiisovelluksella.

(Video-ohje: Markus Aalto, Oamk 2018)

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Oamk , opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia