« Takaisin

Opiskelijan ohje: Kirjautuminen Moodleen ja kurssialueen hakeminen

Näin kirjaudut Moodleen, haet kurssialueen ja rekisteröidyt sille opiskelijaksi:

  1. Kirjaudu Oulun korkeakoulujen yhteiseen Moodleen Oamkin käyttäjätunnuksella ja sen salasanalla osoitteessa https://moodle.oulu.fi
    • Jos kirjautuminen ei onnistu, niin tarkista, että käyttäjätunnuksesi on oikein. Oamkilaiset kirjautuvat Moodleen 8-merkkisellä käyttäjätunnuksellaan. Tarvittaessa, lue Oletko unohtanut salasanasi? (Oamkin tunnus) -ohje.
    • Jos et ole oamkilainen, vaan sinulle on luotu erillinen tunnus Moodleen, tee tukipyyntö.
  2. Pääset selaamaan Moodlessa olevia kurssialueita klikkaamalla Selaa kaikkia kursseja / Browse all courses -linkkiä.
  3. Selausnäkymän haku on kätevin tapa etsiä haluamasi kurssialue. Voit käyttää haussa esim. opintojakson koodia tai opintojakson nimeä tai sen osaa.
  4. Joillekin kurssialueille pääset liittymään suoraan. Monille kursseille pääsee kuitenkin liittymään vain kurssiavaimella, jonka saat opettajaltasi.
  5. Voit käyttää Moodlea myös mobiililaitteissa, joko mobiiliselaimella tai mobiisovelluksella.

Katso opiskelijan Moodle-ohjeet moodle.oulu.fi:ssä


Huom. Oamkin vanha Moodle (moodle.oamk.fi) poistuu käytöstä. Tällä hetkellä (17.9.2021) it.oamk.fi:n Moodle-ohjeet ovat pääsääntöisesti Oamkin vanhan Moodlen ohjeita, eli se kannattaa pitää mielessä ohjeita tällä sivustolla selatessa. Moodle-ohjeiden ylläpito on siirtynyt pois ICT-palveluilta ja odotamme vielä uudelta vastuutaholta tietoja it.oamk.fi:ssä olevien ohjeiden uudelleenohjausta/poistoa/muokkausta varten.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Oamk , opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia