« Takaisin

Moodle: Kurssi hukassa?

  1. Jos kyseessä on alkava opintojakson toteutus, ks. kurssialueen hakuohje, sillä Oamkin Moodlessa opiskelijat eivät siirry kursseille automaattisesti opintojaksoilmoittautumisen yhteydessä.
  2. Jos kyseessä on kurssi, johon olet jo päässyt Moodlessa ja opintojakson toteutus on vielä menossa, mutta kurssi ei jostain syystä näykään sinulle enää, kysy asiasta opettajaltasi tai ole yhteydessä helpdeskiin.
  3. Jos kyseessä on jo päättynyt kurssi, jatka tämän ohjeen lukemista.

Osa kursseista piilotetaan opiskelijoilta opintojakson päätyttyä, osa jätetään käyttöön

Se, miten pitkään näet kurssit Moodlessa on pitkälti kiinni opettajastasi. Jotkut opettajat haluavat piilottaa kurssin opiskelijoilta heti opintojakson toteutuksen päätyttyä, kun toiset antavat kurssin näkyä opiskelijalle vielä opintojakson loputtuakin. Kun kurssi päättyy, se ei siis välttämättä näy enää. Varmista asia opettajaltasi tai ota ennen kurssin päättymistä talteen sellaiset asiat, joita luulet tarvitsevasi myöhemmin.

Päättymispäiväasetus siirtää päättyneet kurssit eri näkymään

Huomaa, että vaikka jo päättynyt kurssi ei näkyisikään enää suoraan listauksessa, se saattaa silti olla vielä saatavillasi: Jos opettaja on asettanut kurssille päättymispäivän ja tuo päivämäärä on ohitettu, kurssi siirtyy sen vuoden kurssilistauksen alle, jolle sen päättymispäivä on asetettu. Löydät linkit vuosikohtaisiin näkymiin kurssilistauksen alusta, jos sinulla on niissä kursseja näkyvissä.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa [:fi]saavutettava ohje[:en]accessible guideline[:], English version available, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia