« Takaisin

Moodle: Lisää Moodlen kalenteri Outlook-kalenteriisi

Haluaisitko nähdä omassa Outlook-kalenterissasi Moodlen kalenteriin merkityt tapahtumat? Se onnistuu, kun tilaat Moodlen kalenterisi Outlookiin seuraavasti:

  1. Kirjaudu Moodleen ja mene sitten osoitteeseen https://moodle.oamk.fi/calendar/export.php
  2. Luo haluamillasi asetuksilla webbilinkki Moodlen kalenteriisi. Esimerkkikuvassa olen valinnut, että kalenteriin siirtyy kaikki tapahtumat ja näytetään edeltävän ja seuraavan 60 päivän ajalta. Painamalla Get calendar URL -painiketta, saat näkyviin kalenterin tilauslinkin. Kopioi se koneesi leikepöydälle, eli valitse osoite ja käytä esim. CTRL+C-näppäinkomentoa kopiointiin.
  3. Mene sitten Outlookin kalenteriin ja valitse Import calendar (Kalentereiden tuonti) -toiminto. Outlookin selainversiossa se löytyy kalenterivalikon alapuolelta.
  4. Import calendar -näkymässä, valitse From web (Internetistä) -vaihtoehto, jolloin pääset liittämään Moodlesta kopioimasi kalenterin osoitteen sille varattuun Link to the calendar (Linkki kalenteriin) -kenttään. Anna kalenterille nimi, esimerkiksi Moodle tai Oamkin Moodle ovat hyviä nimiä.
  5. Tästä eteenpäin näet kalenterin omassa kalenterivalikossasi, jossa voit valita, että näytetäänkö se sinulle vai ei.

   Jos olet liittänyt Oamkin kalenterisi esim. puhelimeesi, Moodlen kalenteri tulee näkyviin myös sen kalenterilistauksessa.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, henkilöstölle, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia