« Takaisin

Pulmu projektiosio, opiskelijan ohjeet

Voit tehdä projektihakemuksen, projektiluonteisen opinnon sopimuksen tai toimeksiantosopimuksen Pulmussa.  Niillä osastoilla, joissa on käytössä yritysesittelyt löytyvät ne myös Pulmun projektiosiosta.

Kirjautuminen

Pulmun löydät Pepistä ja tässä myös suora linkki Pulmuun.

Jos olet Oamkin ulkopuolella, tarvitset VPN-yhteyden koulun verkkoon, jotta pääset kirjautumaan.

Pulmu löytyy myös Pepistä.

Täältä löydät ohjeet VPN-yhteyden muodostamiseen.

Etusivu

Etusivulla näet kaikkien projektiesi tiedot omilla välilehdillään, sekä projektille tekemäsi sopimukset, projektin tapahtumat ja viestit.

Lisää projekti

Voit lisätä useita projekteja ’Lisää projekti’ toiminnosta. Täytä projektin pakolliset tiedot ja lisää ohjaava opettaja ja lähetä projektihakemus hänelle hyväksyttäväksi.

Kaikki hakemuksen pakolliset tiedot on merkitty punaisella  * -merkillä.

Pakollisia tietoja ovat;

  • Opintojakso. Kenttä on hakukenttä, jossa voit hakea opintojakson sen nimellä tai koodilla.  Opintojaksojen nimet ja koodit löydät helpoiten joko Pepin HOPSista tai opinto-oppaasta.
  • Projekti valmis pvm
  • Projektin tavoitteet
  • Projektin tausta

Jos jokin pakollisista kentistä on täyttämättä, et voi lähettää hakemusta hyväksyttäväksi ja Pulmu ilmoittaa pakollisten tietojen puuttumisesta.

Huomaa liitteitä lisätessäsi, että liitetiedoston enimmäiskoko on 2MB. Liite ei ole pakollinen tieto hakemuksella.

Lisää tapahtuma

Voit lisätä projektille tapahtumia, jotka näkyvät sinulle ja projektin ohjaavalle opettajalle. Voit valita tapahtumaa lisätessäsi, että siitä lähtee ohjaavalle opettajalle sähköposti. Opettaja voi myös tapahtumaa lisätessään valita, että lähettää sinulle tapahtumasta sähköpostin.

Projektiluonteisen opinnon sopimus

Täällä voit täyttää projektiluonteisen opinnon sopimuksen tai muokata jo tekemääsi sopimusta.

Voit kiinnittää sopimuksen tiettyyn projektiin valitsemalla projektin lomakkeen pudotusvalikosta tai tehdä yksittäisen sopimuksen. Voit myös lisätä muita opiskelijoita sopimukselle sopimuksen tallentamisen jälkeen.

Opiskelijan tiedot tuodaan Pepistä, jos näissä tiedoissa on puutteita, tulee ne muuttaa Peppiin.

Hae yrityksen tiedot yrityksen Y-tunnuksen avulla.

Yritysten Y-tunnukset löytyvät helposti googlen avulla esim. ‘Y-tunnus Coronaria’. Voit tallentaa sopimuksen ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Voit myös tarvittaessa tulostaa sopimuksen ennen tietojen täyttämistä.

Tulosta sopimus allekirjoituksia varten. Skannaa tai ota kuva allekirjoitetusta sopimuksesta ja lisää se projektihakemuksen liitteeksi. Valitse kuvaa tallentaessasi pienin koko.

Huomaa liitteitä lisätessäsi, että liitetiedoston enimmäiskoko on 2MB.

Toimeksiantosopimus

Täällä voit täyttää ja tulostaa toimeksiantosopimuksen, tai muokata jo tekemääsi sopimusta.

Voit kiinnittää sopimuksen tiettyyn projektiin tai tehdä yksittäisen sopimuksen.

Projektiaiheet

Täällä näet opettajien lisäämät projektiaiheet ja voit varata aiheen itsellesi. Näet projektin kaikki tiedot sen nimeä klikkaamalla. Omat varaamasi projektiaiheet näet kohdassa ’Omat aiheet’.

Yritysten esittelyt

Jos osastollasi on käytössä yritysten esitykset, näet tapahtumat sekä niiden esitykset täällä.

Voit valita suoraan sen tapahtuman, jonka esitykset haluat nähdä. Voit myös valita ensin yksikön, jolloin tapahtumalistassa näkyy vain valitun yksikön tapahtumat ja osastolistassa näkyy valitun yksikön osastot. Kun valitset osaston, näkyy tapahtumalistassa vain valitun osaston tapahtumat.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa Oamk , OHJE, Pulmu (HOPEit). Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia