« Takaisin

Pulmu projektiosio, henkilökunnan ohjeet

Opiskelijat tekevät projektihakemuksen, projektiluonteisen opinnon sopimuksen tai toimeksiantosopimuksen Pulmussa. Niillä osastoilla, joilla on käytössä yritysesittelyt löytyvät ne ’yritysten esittelyt’ toiminnosta.

Kirjaudu Pulmuun omilla staff-tunnuksillasi.

Pulmu löytyy Pepistä opettajan työpöydän toimintoriviltä Opiskelijat -> Pulmu.

Tässä myös suora linkki Pulmuun.

Jos olet Oamkin ulkopuolella, tarvitset VPN-yhteyden koulun verkkoon, jotta pääset kirjautumaan Pulmuun. (Katso ohje VPN-yhteyden muodostamiseen.)

Projektiaiheet

Voit lisätä opiskelijoille projektiaiheita valittavaksi. Näet projektiaiheet -näkymässä kaikki lisätyt projektiaiheet, voit avata projektiaiheen sen nimeä klikkaamalla.
Omat lisäämäsi projektiaiheet näet kohdassa ’Omat aiheet’. Opiskelijat näkevät listauksen projektiaiheista ja voivat varata projektiaiheen itsellensä.

Ohjattavat opiskelijat

Tässä näkymässä näet kaikki ne projektit joissa olet ohjaavana opettajana. Yksittäisen opiskelijan näkymään pääset opiskelijan nimeä klikkaamalla.

Tutkinto-ohjelma

‘Tutkinto-ohjelma välilehdellä’ voit hakea yhden tai useamman tutkinto-ohjelman, jonka projektien tilanteen haluat nähdä.

Ryhmänäkymä

Pääset ryhmänäkymään hakemalla ryhmän sen nimellä etusivun ryhmähaussa. Kirjoita ryhmän nimi hakukenttään ja valitse se avautuvasta listasta.

’Ryhmänäkymässä’ näet ryhmän opiskelijat, opiskelijoiden projektien tilat sekä ohjaavat opettajat. Voit tarkastella opiskelijoiden projekteja myös niiden tilan mukaan valitsemalla pudotusvalikosta tilan.

  • Ei aloitettu: opiskelija ei ole aloittanut projektihakemusta.
  • Aloitettu: opiskelija on aloittanut hakemuksen, mutta ei vielä lähettänyt sitä.
  • Lähetetty hyväksyttäväksi: opiskelija on lähettänyt projektihakemuksen, mutta ohjaava opettaja ei ole vielä hyväksynyt/palauttanut sitä.
  • Hyväksytty: ohjaava opettaja on hyväksynyt opiskelijan lähettämän projektihakemuksen.
  • Korjattavana: ohjaava opettaja on palauttanut projektihakemuksen täydennettäväksi.
  • Valmis: ohjaava opettaja on muuttanut projektin valmis tilaan.

Yksittäisen opiskelijan näkymä

Pääset yksittäisen opiskelijan näkymään hakemalla opiskelijan nimellä etusivun opiskelijahaussa. Ohjattavat opiskelijat sivulla oleva opiskelijan nimi toimii myös linkkinä yksittäisen opiskelijan  näkymään.

Näet kaikki opiskelijan tekemät projektihakemukset, sopimukset, tapahtumat ja viestit opiskelijan käsittelysivulla.

Voit lisätä tapahtumia opiskelijan

Tapahtumat

‘Lisää tapahtuma’ kohdasta voit lisätä uuden tapahtuman. Voit myös valita haluatko lähettää tapahtumasta sähköpostin opiskelijalle tai toiselle Oamkin henkilökuntaan kuuluvalle henkilölle.

Voit muokata ja poistaa lisäämiäsi tapahtumia ja lisätä tapahtumalle oman muistion jonka tiedot eivät näy opiskelijalle.

Huomaa, että tapahtuman tiedot näkyvät myös muulle henkilökunnalle ja siihen ei saa kirjata sensitiivistä tietoa.

Yritysten esittelyt

Jos osastollasi on käytössä yritysten esitykset voit lisätä tapahtumat sekä niiden esitykset täällä.

Yritykset

Yritykset valikon alta löydät järjestelmään lisätyt yritykset. Sieltä voit lisätä uusia yrityksiä. Uuden yrityksen lisääminen tapahtuu antamalla yrityksen y-tunnus ja painamalla etsi painiketta.

Tapahtumat

Tapahtuma tarkoittaa jonkin osaston yritysesittelytapahtumaa. Tämän valikon kautta voidaan luoda uusia tapahtumia tai valita aktiivinen tapahtuma. Valittu tapahtuma säilyy aktiivisena kunnes valitaan toinen tapahtuma tai kirjaudutaan ulos.

Kukin käyttäjä voi muokata ja poistaa vain itse luomiaan tapahtumia. Tapahtuma pitää kohdistaa johonkin yksikköön ja osastoon. Nämä valitaan alasvetovalikoista.

Opiskelijoille voi antaa myös suoran linkin haluttuun tapahtumaan. Linkin näet tapahtuman tiedoissa, kun valitset aktiivisen tapahtuman.

Esitysajat

Esitysajat valikosta lisätään ja muokataan aktiivisen tapahtuman esitysaikoja. Aikoja voidaan lisätä yksi kerrallaan tai useita aikoja listana.

Varaukset

Varaukset valikosta voidaan varata yritykselle esitysaika aktiiviseen tapahtumaan. Varauksia voi tehdä myös toisen henkilön luomaan tapahtumaan. Varaukseen kirjoitetaan kaikki se informaatio, joka halutaan näyttää opiskelijoille.

Varaukseen merkitään:

  • yritys (valitaan alasvetovalikosta)
  • esityksen kieli (englanti/suomi)
  • esityksen aihe (esim. mihin aiheeseen yrityksen projekti liittyy)
  • OAMK:n yhteyshenkilö tämän yrityksen kohdalla

Ainoastaan varauksen tekijä voi muokata tekemäänsä varausta. Varauksen kohdalle voi myös ladata yhden dokumentin. Dokumentti on yleensä yrityksen antama esittelymateriaali.

Esitykset

Esitykset valikon kautta pääsee katsomaan, miltä tapahtuma näyttää opiskelijalle.

Resurssinäkymä

Opettajat näkevät heidän osaston opettajille resursoidun projektien lukumäärän per lukuvuosi, käynnissä olevat projektit sekä vapaana olevan resurssin.

Käyttäjät, joille on lisätty oikeudet lisätä opettajille lukuvuosikohtaisia projektiresursseja, voivat valita näkymästä toiminnon ’Lisää opettaja’ ja voivat myös muokata ja poistaa tietoja.

Jos tarvitset käyttöoikeuden lähetä postia osoitteeseen pulmu-helpdesk@oamk.fi.

’Käynnissä’ sarakkeen tiedoista avautuu modaali, jossa näet opettajalle kiinnitetyt projektit, niiden aiheen, viimeisimmän tilan ja päivämäärän jolloin opettajakiinnitys (aihehakemus hyväksytty pvm) on tehty.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa henkilöstölle, Oamk , OHJE, ohjelmistot, Pulmu (HOPEit). Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia