« Takaisin

Opiskelijan 24/7-kulkukortilla pääset kampukselle myös opetusaikojen ulkopuolella – näin hankit kortin

Oamkin opiskelijana voit hankkia Linnanmaan kampukselle ympärivuorokautisen 24/7-kulkuoikeuden. Pääset siis hyödyntämään Oamkin Linnanmaan kampuksen 24/7-käytössä olevia tiloja myös opetusaikojen ulkopuolella. Lisäksi pääset 24/7-kulkukortilla yliopiston Kontinkankaan kampukselle, koska siellä on exam-tila (yo:n Kontinkankaan kampuksen luokkiin ei ole pääsyä Oamkin kortilla).

Kortin tilausohje

 1. Mene osoitteeseen https://shop.oulu.fi/
  • Valitse Haka-kirjautumisessa organisaatioksi Oulun ammattikorkeakoulu ja kirjaudu palveluun Oamkin käyttäjätunnuksellasi.
  • Valitse tuote “24/7 kulkukortti”.
   Huom. Näet kampuskortin verkkokaupassa vain, kun läsnäoloilmoittautumisesi on voimassa ja olet kirjautunut verkkokauppaan.
 2. Valitse kortille mieleisesi taustaväri sekä lisää siihen oma kuvasi. Voit ottaa kuvan esimerkiksi puhelimesi kameralla. Kuvan pitää olla sellainen, että sinut tunnistaa kuvasta: Virastomestarit eivät voi luovuttaa korttia sinulle, jos sinua ei voi tunnistaa kortin kuvasta.
 3. Tarkista yhteystietosi, lue kortin käyttöehdot, hyväksy ne ja tee tilaus. Kortin hinta on 20 euroa (sis. ALV 24 %). Korttimaksua ei palauteta.
 4. Voit hakea kortin aikaisintaan 2–4 työpäivän kuluttua. Hae kortti tilauksen yhteydessä valitsemaltasi kampukselta:
  • Linnanmaalla virastomestareilta aulapalvelun aukioloaikana.
   Infopiste, kirjaston (Pegasus) aula
  • Kontinkankaalla yliopiston kampuksen virastomestareilta aulapalvelun aukioloaikana.
   Infopiste, Aapistie 5

Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden todistaminen onnistuu poliisin myöntämällä, voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella. Kortti on voimassa koko opiskeluoikeutesi voimassaolon ja sitä seuraavan lukukauden ajan.

Aulapalvelupisteiden puhelinnumerot ja aukioloajat

Voit tiedustella valmista korttia aulapalvelupisteistä arkisin klo 8–15.45 välillä:

 • Linnanmaa 050 472 8285
 • Kontinkangas 050 567 1883

24/7-tilat

Pääset kampukselle kaikista niistä ulko-ovista, jotka on merkitty 24/7-tarralla. Esimerkiksi Linnanmaalla tämmöisiä ovia on useita. Oamkin 24/7-kulkukortilla pääset Linnanmaalla seuraaviin tiloihin:

 • IT-luokka 7B117
 • Projektityötilat
  • 5A201
  • 5B214
  • 7F205
  • 7F208

Löydät nämä tilat helposti Campus Navigatorista tai Tuudon kartasta.
24/7-sisäänkäynnit on merkitty Oulun yliopiston kampuskarttaan (PDF).

Kulkukortti ja siihen liittyvä kulkuoikeus ovat henkilökohtaisia. Älä päästä 24/7-tiloihin muita henkilöitä. Esimerkiksi yhtä aikaa kampukselle menevien opiskelijoiden pitää jokaisen käyttää omaa kulkukorttiaan. Jos väärinkäytät 24/7-kulkukorttia, menetät kulkuoikeuden määräajaksi tai kokonaan, etkä saa hyvitystä korttimaksusta.

Kampuksen 24/7-käytössä olevissa on tarra sen merkkinä, että ovi aukeaa kulkukortilla. Tarra ei ole järin suuri, ja se sijaitsee lähellä kortinlukijaa. Tarrassa on vihreä puhekupla, jossa lukee 24/7.


24/7-kampuksen turvallisuus

Tulipalo tai sairaskohtaus: Soita numeroon 112 ja ilmoita kohteen osoite (Oulun yliopisto / Oulun ammattikorkeakoulu; Linnanmaan kampus tai Kontinkankaan kampus. Tarkista katuosoite ja lähimmän ulko-oven kirjainkoodi. Voit käyttää apuna esim. Oulu Campus Navigatoria).

Rikos- tai häiriökäyttäytyminen: Jos ongelmatilanne on virka-aikaan, ole yhteydessä virastomestareihin (p. 0294 483007 tai aulapalvelut at oulu.fi). Muina aikoina voit olla yhteydessä Poko-vartiointiliikkeeseen p. 0400 392550 tai soittaa numeroon 112.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa [:fi]saavutettava ohje[:en]accessible guideline[:], English version available, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille and tagged . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia