« Takaisin

Adobe Connect nauhoitusten siirtäminen AC-palvelimelta toiselle (henkilökunnan ohje)

Jos haluat ottaa omalle koneellesi talteen omia tallenteitasi, voit joko
1)  siirtää tallenteet yksitellen toiseen AC-palveluun sellaisenaan (tämä ohje) tai
2) ottaa videot talteen omalle koneellesi (offline) MP4-videona muualla jaettavaksi.

Näin haet olemassa olevan nauhoituksen AC-palvelimelta (siirrettäväksi toiselle AC-palvelimelle)

Kun siirrät paketin toiselle AC-palvelimelle, on nauhotuksesi siellä käytössä samalla tavalla kuin se oli vanhallakin palvelimella. Tuo paketti on siis käyttökelpoinen ainoastaan toisessa AC-palvelimessa.

1) Tunnuksellasi on oltava täydet oikeudet siirrettävään nauhoitukseen.

2) Hae siirrettävän nauhoituksen webbiosoite (URL):

Kirjaudu AC:hen (siihen, jossa siirrettävä nauhoitus on) ja etsi sen nauhoitus, joka on tarkoitus siirtää:

a) Selaa esiin nauhoitus, ja klikkaa sen nimeä

  ac

b) Nyt näet tarvitsemasi webbiosoitteen:

ac2

3) Kopioi linkin osoite ja liitä se selaimen osoiteriville (jos seuraat linkkiä, niin osoitteen loppuun generoituu lisätekstiä: tässä tapauksessa poista osoitteen lopusta teksti alkaen kohdasta ?launcher aina loppuun asti: osoitteen tulee siis näyttää täsmälleen samalta kuin kuvassa, eli sen on oltava muotoa https://acp-palvelimen-osoite.fi/tallenteennimi/ ja acp-palvelimen-osoite.fi on se palvelin, josta olet siirtämässä nauhoitteen esim. connect.funet.fi:hin). Liitä osoitteen loppuun vielä seuraava teksti (väliin ei saa jäädä välilyöntiä tms.)

output/recording.zip?download=zip

Siirrettävän tallenteen osoite on siis muotoa https://acp-palvelimen-osoite.fi/tallenteennimi/output/recording.zip?download=zip eli tallenteen nimen ja output-hakemiston välissä on oltava yksi vinoviiva.

4) Tallenna zip-tiedosto koneellesi.

Ruudulla jeattu tieto siirtyy mukana, mutta erilliset jaettavat tiedostot eivät

Kun AC-neuvottelussa esitetään tietoa, kokouksen pitäjällä on kaksi mahdollista tapaa jakaa tietoa katsojille. Ruudun jakaminen tallentuu sellaisenaan nauhoitukseen, kun taas erillisten tiedostojen jakaminen käyttäjille tehdään viittaamalla tiedostoihin: Huomaa, että nämä mahdolliset erilliset tiedostot eivät tule mukaan tallenteen zip-pakettiin, eli haethan ne tarvittaessa erikseen.

Tallenteen siirtäminen toiseen AC-palveluun

Tallenteen tuominen toiseen AC-palveluun tapahtuu niin, että luot toisella palvelimella ensin uuden sisältökohteen (New content)

ac3

ja tämän jälkeen selaa koneeltasi esiin aiemmin tallentamasi zip-tiedosto:

ac4

Tämän jälkeen siirtämäsi tallenne toimii uudella palvelimella. (Huomaa, että tarvittaessa sinun on siirrettävä mahdolliset erilliset lisämateriaalit erikseen.)

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa henkilöstölle, Oamk , OHJE, ohjelmistot and tagged , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia