« Takaisin

Kyselyohjelma Webropol

Webbipohjaisten kyselytyökalujen (kuten Webropol), avulla voit toteuttaa netti- ja sähköpostikyselyitä helposti ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Työkalun avulla voit luoda kyselylomakkeen, lähettää kyselyt sähköpostilla, kerätä aineiston, analysoida aineistoa sekä tulostaa erilaisia raportteja. Kyselyihin vastataan selaimella. Oamkissa ensisijainen kyselyohjelmisto on Webropol.

Oamkin opiskelijana tai henkilökuntaan kuuluvana pääset tekemään Webropol-kyselyohjelmistolla opintoihisi (tai Oamkin työtehtäviisi) liittyviä kyselyitä. Ennen vuotta 2014 Webropoliin oli erilliset tunnukset, mutta nyt kaikki oamkilaiset pääsevät Webropoliin Oamkin käyttäjätunnuksellaan ilman erillistä tunnuspyyntöä. Kyselyitä voi tehdä vapaasti, tietenkin käyttöoikeusehtojen asettamissa raameissa. Muista myös selvittää, tarvitsetko lisäksi erillisen tutkimusluvan: esim. Oamkin opiskelijoita tai henkilökuntaa koskeviin tutkimushankkeisiin tarvitset luvan.

Webropol

Huom! Webropolin vanha versio, 2.0 poistuu käytöstä kokonaan tammikuussa 2020.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, henkilöstölle, Oamk , Ohjeet & tiedotteet, ohjelmistot, opiskelijoille, TIEDOTE and tagged , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia