« Takaisin

MS Office – Word, Excel ja PowerPoint

Oamkin ATK-luokissa ja henkilökunnan koneilla on käytössä MS Office, joka käsittää useita eri toimistosovelluksia. Lisäksi sovellukset ovat asennettavissa oamkilaisten (sekä opiskelijat että henkilökunta) kotikoneile MS Office 365 -palvelun kautta.

Käytetyimmät toimistosovellukset ovat Word (tekstinkäsittely), Excel (taulukkolaskenta) ja PowerPoint (esitysgrafiikka). Ohjelmissa itsessään on Microsoftin tuottamat kattavat käyttöohjeet, saat ne esiin, kun valitset (ohjelman ollessa auki) otsikkopalkin oikeassa reunassa näkyvää kysymysmerkkiä (ks. kuva alla).

officeohjeet

Näiden ohjeiden lisäksi netissä on saatavilla valtavat määrät erilaisia ohjeistuksia eri kielillä ja suomeksikin löytyy varsin hyviä ohjeita. Löydät ohjeita hakemalla niitä Googlen avulla tai esim. Youtubesta.

Oamkin tietotekniikan opettajat suosittelevat esimerkiksi Itä-Suomen yliopistossa laadittuja, kaikkien saataville asetetun ohjesivuston Office-ohjeita:

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, henkilöstölle, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, ohjelmistot, opiskelijoille and tagged , , , , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia