« Takaisin

Oprint-pikatulostus

Oprintissä Pikatulostus-toiminto tulee näkyviin, kun kirjaudutaan Oprinttiin

oprint-ekasivu

Lisää yksi opiskelijatunnus Opiskelijatunnus: -kenttään ja paina sen jälkeen Hae!-painiketta.

Pikatulostuksessa hyödynnetään suodattimia, jotka on kiinnitetty Oprint-pohjiin. Suodattimien avulla pyritään etsimään kullekin opiskelijalle sopivat, tulostettavat dokumentit. Opintissä käytettävät suodattimet ovat seuraavat:

oprint_suodattimet

Yhteen pohjaan voidaan kiinnittää yksi tai useampi suodatin. Suodatuskriteerit eivät ole kovin tiukat tutkinto-opiskelijoiden osalta, vaan pohjia nousee näkyviin vähintäänkin haluttu määrä. Mikäli pikatulostushaku ei löydä haluamaasi dokumenttia, kyseinen dokumentti löytyy ylhäällä olevista alasvetovalikoista, kuten Ote opintosuorituksista, Tutkintotodistukset jne.

Alla olevassa kuvassa on pikatulostushaku tehty läsnä olevalla vaihto-opiskelijalle. Suodatetut dokumentit on luokitellaan Opintosuoritusotteisiin ja Todistuksiin

opirnt_pikatulostus_kuva

Jotkut todistukset (esimerkiksi avoimen amk:n todistukset) on tehty Oprintin opintokorttieditorilla. Tämän vuoksi ne näkyvät Opintosuoritusotteet-otsikon alla. Alla olevassa kuvassa on avoimen amk:n opiskelijan suodatetut dokumentit: varsinaiset avoimen amk:n todistukset löytyvät Opintosuoritusotteet-kohdasta.

opirnt_pikatulostus_kuva_avoin_amk

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa henkilöstölle, Oamk , ohjelmistot and tagged . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia