« Takaisin

Näin katsot toisen henkilön kalenteria 365:ssa (esim. opettajasi kalenteria)

 1. Kirjaudu 365-pilvipalveluun osoitteella http://365.oamk.fi ja mene kalenterinäkymään. Pääset kalenteriin sähköpostinäkymästä. Kalenterin ikoni löytyy näkymän alareunasta. (Tai vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan kalenterinäkymään linkin kautta).
 2. kalenterinäkymässä, valitse Import calendar / Tuo kalenteri.
 3. Valitse From directory / hakemistosta. Kirjoita hakukenttään etsimäsi opettajan/henkilön nimi ja valitse oikea hakutulos. Jos haku ei suoraan löydä henkilöä kun kirjoitat nimen hakukenttään, klikkaa Search Directory / Etsi hakemistosta ja käytä tarkempaa hakua.
 4. Näet nyt valitsemasi henkilön kalenterin. Hänen nimensä tulee näkyviin vasemman reunan kalenterilistaukseen. Kalenterin tiedot saat näkyville tai piiloon valitsemalla nimen listauksessa. Voit poistaa kalenterin listauksesta, kun saat valitsemalla More Options, Remove. More options -valikossa on myös mahdollista asettaa ko. henkilön kalenteritapahtumille jokin tietty väri.

  Huomaa, että jos henkilö ei ole itse erikseen muuttanut kalenterinsa näkyvyysasetuksia, kalenterissa näkyy sinulle vain tavoitettavuustieto (busy/varattu tai vapaa kohta kalenterissa), ei tarkempia varaustietoja.

 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa [:fi]saavutettava ohje[:en]accessible guideline[:], English version available, henkilöstölle, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille and tagged , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.

2 Kommentit

 1. Eija Rajakangas
  Kirjoitettu 18.10.2016 kello 11:06:38 | Permalink

  Näkevätkö opiskelijat opettajan kalenterin?

  • Ville Valtonen
   Kirjoitettu 18.10.2016 kello 11:08:14 | Permalink

   Kuvan mukaisella tavalla pitäisi kalenterit näkyä, eli Busy-tietona.

Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia