« Takaisin

Moodlen omat, yleiset Moodle-ohjeet

Huom! Tälle sivulle linkitetyt ohjeet ovat Moodlen perusversioon oletusasetuksilla. Oamkissa on käytössä Blackboardin Moodlerooms, joka perustuu kyllä Moodlen perusversioon, mutta jossa on oletuksena käytössä Snap-teema. Sen myötä Moodlen toiminnot löytyvät eri paikoista kuin Moodlesta oletuksena. Esimerkiksi Snap-teemassa ei ole erillistä muokkaustilaa, vaan opettaja voi Snap-teemassa aina järjestellä kurssialuettaan, toisin kuin Clean-teemassa, jossa on aina ensin laitettava muokkaustila erikseen päälle. Siinä missä Clean-teemassa on oletuksena kurssialueen ylläpito -lohko vasemmassa reunassa, Snap-teemassa on ylläpitovalikko, jonka saa avattua kurssialueen etusivulla ollessaan oikean yläreunan hammasratas-valikosta.

Alla olevien ohjeiden käyttö edellyttää siis soveltamista tai vaihtoehtoisesti kurssialueen rakennusvaiheessa Clean-teeman käyttämistä hetkellisesti (teemanhan voi sitten vaihtaa takaisin Snap-teemaan, kun on tehnyt haluamansa muutokset). Snap-teema on siinä mielessä parempi, että se toimii mobiiliympäristössä paremmin kuin Clean-teema, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään oletuksena olevaa Snap-teemaa.


Aloita tästä


Rakenna Kurssialue


Lisää aktiviteetteja kurssille

Lista kaikista suomenkielisistä Moodle ohjesivuista

Moodle yleiset ohjeet


 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa henkilöstölle, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, ohjelmistot, opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia