« Takaisin

Lisäsaldon ostaminen Canon uniFLOW -tulostuspalveluun

HUOM! Oamk vaihtaa tulostinjärjestelmän Konica-Minoltan laitteista Canon uniFLOW -järjestelmään 1.9.2020. Tämä ohje on jo Canonin järjestelmää varten.

Oamkin verkossa ollessaan, opiskelijat voivat tulostaa Oamkin kampuksilla oleviin turvatulostimiin.

Jos saldosi loppuu ja sinun pitäisi päästä tulostamaan, osta lisäsaldoa näin:

 1. Mene osoitteeseen https://prints.oulu.fi
 2. Kirjaudu palveluun Oamkin students-tunnuksellasi ja sen salasanalla: Huomaa, että Oamkin opiskelijana sinun pitää antaa tunnus muodossa ktunnus@kk. (@student-vaihtoehto on Oulun yliopiston opiskelijoille.)
  Kirjautumisikkunassa on kaksi kenttää, User Name ja Password. User Name -kentän alla lukee englanniksi, että "Enter your username in form: account@student or account@kk. Password-kentän alla on Login-nappi.
 3. Aloitusnäkymän alussa näet nykyisen saldosi (Current Balance).
  Budget Info -näkymässä näkyy saldo kohdassa Current Balance, tässä esimerkkikuvassa saldo on 2,50 euroa. Viimeisimmän tapahtuman aikaleima näkyy Last Budget Change -kohdassa. Tässä esimerkkikuvassa ei näy saldohistoriaa, mutta se näkyisi seuraavaksi. Ohjetekstissä kerrotaan, että maksamisen jälkeen saldo päivittyy 1-2 minuutin kuluessa. Näkymässä on lisäksi ohjeet ongelmatilanteisiin, toimitusehdot luottokortti- verkkopankkimaksuihin. Nämä kannattaa käydä lukemassa itse suoraan palvelussa.
 4. Jos haluat ostaa lisää saldoa, paina Budget Recharge -nappia.
 5. Syötä haluamasi summa Set Cash Amount -kenttään. Summan saa olla 5 – 20 euroa.
 6. Paina sitten Next-painiketta.
 7. Saatat joutua odottamaan kauankin, että Paytrailin sivu avautuu. Tarvittaessa, malta siis hetki. Kun Paytrail-sivu avautuu, pääset valitsemaan, mitä kautta aiot verkkomaksun tehdä: valitse käyttämäsi verkkopankki tai luottokortti ja valinnastasi riippuen sinut ohjataan tekemään maksu valitsemassasi verkkopankissa; luottokorttimaksut hoituvat Paytrailissa.
 8. Kun maksutapahtuma on onnistunut, näet summan tulostussaldossasi.
 9. Jos maksussa on ongelmia, ole yhteydessä suoraan Canoniin sähköpostitse osoitteeseen canon@oulu.fi

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa [:fi]saavutettava ohje[:en]accessible guideline[:], English version available, laitteet, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille and tagged , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia