« Takaisin

Värillisen PDF-tiedoston tulostaminen mustavalkoiseksi PDF-tiedostoksi

Kun tulostat SafeQ-tulostusjonoon Oamkin verkon ulkopuolelta, värilliset tiedostot tulostuvat värillisenä. Jos haluat säästää saldoasi ja mustavalkoinen tuloste välttää, voit tehdä tiedostostasi mustavalkoisen PDF-tiedoston seuraavalla tavalla:

  1. Avaa tiedostosi (jonka haluat tulostaa mustavalkoisena) PDF readerissa kuten Adobe reader
  2. Valitse File… –> Print…
  3. Valitse tulostimeksi PDF printer (jos tätä ei ole valittavana, asenna koneellesi PDF printer, jonka jälkeen voit tulostaa tiedostojasi PDF-tiedostoksi(*
  4. Laita ruksi kohtaan Print in grayscale (black and white)
    ja saat tulostettua mustavalkoisen PDF-tiedoston, jonka voit lähettää SafeQ-tulostusjonoon.

*) Windows 10:ssä on PDF printer valmiina, ota se käyttöön seuraavasti: https://www.tenforums.com/tutorials/35650-microsoft-print-pdf-turn-off-windows-10-a.html – Muiden käyttöjärjestelmien tapauksessa sinun pitää hankkia koneellesi sopiva ajuri (eli ohjelma, joka ohjaa tietokoneen laitteita), jos sitä ei koneellasi vielä ole.

 

 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, ohjelmistot, opiskelijoille and tagged , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia