« Takaisin

Opiskelija: Näin löydät opettajasi antaman palautteen Moodlessa

Jos opettajasi on antanut sinulle palautetta Moodlen jossakin aktiviteetissa (esim. palauttamasi tehtävä), näet omien kurssiesi listauksessa tästä tiedon.

Kurssilistaus Moodlessa, tieto palautteesta on korostettu kuvassa.

  1. Jos klikkaat Feedback available / Palaute saatavilla -tekstiä (kuva yllä), näet luettelon kaikista ko. kurssialueella olevista arvioitavista aktiviteeteista ja Feedback/Palaute-sarakkeesta näet, jos olet saanut sanallisen palautteen.
  2. Kurssilistaussivun alareunassa (tai oikeassa reunassa, jos selaimesi on riittävän leveänä) on vielä erillinen Feedback/Palaute-lohko (kuva alla). Otsikon vieressä on View my feedback / Näytä oma palaute -linkki, jota klikkaamalla pääset näkemään luettelon kaikista niistä kurssialueista, joissa suorituksiasi on arvioitu: Kurssialueen nimeä klikkaamalla pääset samanlaiseen kurssialuekohtaiseen näkymään kuin 1-kohdassakin.
  3. Feedback/Palaute-lohkossa näet yksittäiset aktiviteetit, joista olet saanut palautetta: Klikkaamalla ko. aktiviteettia (esim. alla olevassa kuvassa on tehtävä-aktiviteetti, jonka nimi on homework: The Cornell Note-taking system), pääset katsomaan juuri siitä aktiviteetista saamasi palautteen. Lisäksi jos opettajasi on kommentoinut suoraan työtäsi, tätä reittiä pääset lukemaan nekin kommentit (ks. ihan alinna oleva kuva.)

Palaute-lohko kurssilistaussivun alareunassa

Tekstimuotoinen palaute ylinnä sekä linkki kommentoituun PDF-tiedostoon

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia