« Takaisin

Moodle-apuja aloittelijalle: näin vaihdat profiilikuvasi ja käyttöliittymän kielen. (Lisäksi ei-oamkilaisille kerrotaan miten Moodlen salasana vaihdetaan.)

Oamkin e-kampuksen Markus Aalto on tehnyt seuraavan ohjevideon aloitteleville Moodlen käyttäjille, jossa hän näyttää ensin

  1. miten asetat Moodlessa itsellesi profiilikuvan, sitten
  2. miten vaihdat Moodle-salasanasi jos et ole oamkilainen (Oamkin opiskelijat ja henkilöstö kun kirjautuvat Moodleen Oamkin tunnuksella ja sen salasanalla, jolloin salasana vaihdetaan eri paikassa, ks. tarvittaessa ohje) ja lopuksi
  3. miten muutat käyttöliittymän kielen, se voi meillä olla suomi tai englanti.

Jos hyppäät suoraan videon kohtiin 2 tai 3, niin pääset videossa näkyvään Asetukset-näkymään suoraan linkillä https://moodle.oamk.fi/user/preferences.php (edellyttäen, että olet kirjautunut Oamkin Moodleen.)

(Huom! Videossa esiintyvää testitunnukselle laitettua kuvaa on käytetty ao. henkilön luvalla.)

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, henkilöstölle, Oamk , OHJE, Ohjeet & tiedotteet, opiskelijoille, oppimisympäristöt and tagged , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi. Seuraa tänne tulevia kommentteja RSS-feedin avulla. Jätä kommentti tai trackback: Trackback URL.
Kirjaudu sisälle kommentoidaksesi tätä artikkelia